Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Deny from all Què fem – Socie

Què fem

SOCIE és una plataforma professional on les persones de diferents sectors afins metodològicament accedeixen a les activitats, serveis i avantatges que ofereix el projecte.

Això per començar. Però, a més, SOCIE és un moviment d’actualització i innovació pedagògica permanent, on gràcies a la recollida de dades i el treball col·laboratiu s’estableixen bases metodològiques sòlides per al treball diari en el camp de l’oci educatiu.

A SOCIE treballem cada dia per construir una ciutadania més responsable, crítica i compromesa amb la realitat que els envolta.

Encara tens dubtes sobre com et podem ajudar? Hem resolt algunes de les preguntes habituals.

Perquè t’interessa?

A SOCIE pots:

  • Trobar solució (o almenys propostes interessants) a problemes del teu dia a dia.
  • Millorar la teva formació, mitjançant seminaris, cursos que s’oferisquen, o textos de caràcter tècnic i específic.
  • Conèixer gent nova que treballa en el mateix que tu, i saber què fan i com.
  • A més, i el que és més interessant, canviar la teva manera de treballar incorporant coses noves que sàpigues que, a més de tu mateixa, les estan fent d’altres a altres llocs.

SOCIE gira al voltant d’una jornada anual, cal reservar sempre el darrer cap de setmana de setembre. Aquesta data la dediquem històricament a formar-nos i trobar-nos presencialment.

A quí es dirigeix?

Monitors, associacions d’alumnat, animadors de centre juvenil, educadors que treballen amb adolescents o que organitzen aps a instituts, professorat d’institut amb interès a millorar la forma de treballar valors amb l’alumnat, personal tècnic de joventut, d’educació, de participació, orientadors, professionals que treballen metodologies participatives, lleure educatiu amb joves, esplais, persones que organitzen debats sobre com millorar el barri o ciutat, o organitzen fòrums joves, responsables de corresponsals o alumnat actiu a instituts. Aquest projecte té una visió àmplia de les persones que eduquen en la participació. Segur que ets ben rebuda.

Per què serveix?

SOCIE pretén 4 coses principalment:

  • Aprofundir en l’educació en hàbits de participació des del lleure educatiu i en altres espais.
  • Dissenyar, millorar i compartir metodologies d’educació en valors i aps en instituts.
  • Introduir als nostres projectes metodologia per educar en esperit emprenedor.
  • Establir referències pedagògiques clares per a les persones professionals compromeses amb la millora de la societat mitjançant l’educació.

Com puc aprofitar SOCIE?

2 maneres d’estar en socie:

  1. Entra a la nostra comunitat whatsapp gratuïta. Podràs mantenir el contacte escrivint directament a les persones del grup que necessites. Recorda no desviar-te de la finalitat del grup, ja que tindrem un sistema clar de filtratge de la informació de rellevància.
  2. SOCIE també és un projecte associatiu. A nivell personal, pots col·laborar amb SOCIE aportant una anualitat de 30€ a la plataforma educativa. Tindràs accés a la jornada tècnica i a continguts específics.

Per fer-ho, has de comunicar-ho a la comunitat de whatsapp, o omplir directament el formulari que tens a la bio del grup de whatsapp. Les anualitats es cobraran al teu banc al novembre de cada any.

Quines activitats i serveis oferim?

Si treballes amb adolescents pots donar d’alta el teu Centre i instal·lar-te l’aplicació SOCIE CENTRES JUVENILS per a professionals de l’oci educatiu. Consulta més detalls i les condicions del servei ací.

  • Es tracta d’un quadern de camp amb alguns mòduls interessants per a professionals de la joventut, informes automatitzats, i altres.

A més, s’organitza anualment:

  • Algunes formacions en línia en format de 1,5-2h.
  • Jornada de professionals de l’oci educatiu presencial (amb parts en línia) la quarta setmana de setembre.
  • Sessió tècnica de situació de valors a l’adolescència, realitzat als INSTITUTS DE SECUNDÀRIA, tots els mesos de juliol.
  • L’accés a trainings en línia de SOCIE.

GRÀCIES PER CREURE EN EL PODER TRANSFORMADOR DE L’EDUCACIÓ